Bemutatkozott a DJI Mavic 3 Enterprise széria

2022. szeptember 28.
3.5271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Már régóta lehetett pletykákat hallani arról, hogy a DJI Enterprise drónokkal bővíti a Mavic 3 szériát, ami a tegnapi napon meg is történt, az Enterprise szériában bemutatkozott Mavic 3E és Mavic 3T.
 

Míg a Mavic 3E leginkább a földterületek mérésére szolgáló, tehát mezőgazdasági területen használatos eszköz, addig a Mavic 3T kifejezetten ipari célokra lett tervezve, így például elektromos hálózatok ellenőrzésére javasolt, de akár tűzoltási munkákban is alkalmazható.

A DJI Mavic 3 alapjaira építkező drónok speciális szenzorokkal - például a repülőforgalmat figyelő DJI AirSense - és új kamerákkal lettek felszerelve a minél szélesebb területen alkalmazhatóságot figyelembe véve, például 15 km-es hatótávú képátvitelt kaptak az eszközök és a megnövekedett repülési idővel akár már háromnegyed órán keresztül is levegőben maradhatunk egyhuzamban.

A Mavic 3T a keresés, mentés, ellenőrzés és az éjszakai légi műveletek igényeinek megfelelően 48 megapixeles, 1/2"-os CMOS-érzékelővel ellátott teleobjektívet kapott, ami mellé egy hőkamera került, ami 61°-os látómezővel (DFOV) rendelkezik. A drón kettő és fél millió forint körüli áron lesz kapható.

A Mavic 3E szintén megkapta a 48 megapixeles kamerát, ami mellé egy speciális 20 megapixeles nagy látószögű kamera került beépítésre, amely jobb teljesítményt nyújt félhomályos körülmények között. A drón nagyjából másfél millió forintos áron lesz hazánkban elérhető.

Nézd nagyban ezt a videót!

Mavic 3E

Mavic 3EMavic 3T

Mavic 3T


3 hozzászólás

Chuck

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Elképesztően drága lett már a Mavic...

válasz erre

Újfiú

1 éve, 3 hónapja és 18 napja

Szép árak vannak.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 19 napja

Egyre jobban megéri az Autel...

válasz erre