Bemutatták a kézi drónelhárító DedroneDefender új verzióját

2022. október 13.
3.8111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A drónos légelhárításra specializálódott Dedrone bemutatta legújabb fejlesztését, amely egy kézben tartható drónelhárító fegyver: a DedroneDefendert elsősorban a rendezvények védelmére és a városi illegális repkedés visszaszorítására ajánlja a cég.

Az amerikai vállalat tervei szerint a DedroneDefender ki fogja egészíteni a meglévő UAV elleni védekező technológiákat azzal, hogy egy kompakt, könnyen hordozható, de hatásos eszközt kínál a rendvédelmi szervek számára.

Az elmúlt egy évben csak katonai műveletekben tesztelt "puska" új verziója célzott, precíziós rádiófrekvenciás zavarást tesz lehetővé az illetéktelen, veszélyes vagy más módon potenciálisan problémát okozó drónokkal szemben. A Dedrone szerint a termék ideális polgári, állami és helyi rendészeti felhasználók és más olyan üzemeltetők számára, akiknek a kijelölt légtereket UAV-mentesen kell tartaniuk városi környezetben anélkül, hogy megzavarnák a környező rádiójeleket.

Az alig több mint 3 kilogramm súlyú és 56 centiméter hosszú DedroneDefender az egyik legkönnyebb és legkompaktabb UAV elleni termék a jelenlegi piacon, keskeny sávú avagy "fésűs" zavarást alkalmaz, azért hogy minimálisra csökkentse az olyan környező eszközök zavarását, mint például a Wi-Fi.

Az eszköz kapcsolódik a DedroneTracker platformhoz, amely észleli, követi, azonosítja és folyamatosan rangsorolja is a lehetséges fenyegetéseket, ezzel nyújtva egy komplex megoldást a felhasználók számára.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Repülős

1 éve, 7 hónapja és 21 napja

Bandita írta:
Azért ennek a használatát is kéne majd szabályozni, mert simán szórakozásból szopathatnak vele...
Maximálisan egyetértek. Nagyon könnyen lehet visszaélni vele, akár el is lehet lopkodni a drónokat.

válasz erre

Bandita

1 éve, 7 hónapja és 22 napja

Azért ennek a használatát is kéne majd szabályozni, mert simán szórakozásból szopathatnak vele...

válasz erre

Levente

1 éve, 7 hónapja és 22 napja

Komoly cucc! meglepett smiley

válasz erre

Chuck

1 éve, 7 hónapja és 22 napja

A következő lépés legközelebb frankón a pisztoly méretű cucc. röhögő smiley

válasz erre