Drónok és napelemes aksik is lesznek a vadászkiállításon

2021. szeptember 22.
121.3141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Hétvégén kerül megrendezésre az Egy a természettel vadászati és természeti világkiállítás a Hungexpón, ahol az alap koncepcióhoz kapcsolódóan a drónok is képviseltetik majd magukat, a DJI hivatalos forgalmazója, a Duplitec Kft jóvoltából.

A vadgazdálkodásban használható drónok és dróntechnológiai megoldások mellett itt lehet majd először megnézni az újonnan Magyarországra érkező Ecoflow termékcsaládot is, amely gyakorlatilag napelemmel működő kis- és nagyteljesítményű akkumulátorokat és generátorokat foglal magában.

Sokan voltunk már úgy, hogy kellett volna még egy kis plusz aksi a repülésünkhöz, de épp a legrosszabbkor merült le a drón. A Lithium ion külső akkumulátorokkal megoldható többek között a drónok akkumulátorainak töltése is akár a szabadban, menet közben, hiszen az újdonság napelemmel működik.


A rendszerben többféle solar panel és generátor, valamint akkumulátor is megtalálható, így könnyen összeállítható minden igényre egy saját Ecoflow szett. Az újdonság a gyártó szerint költséghatékony, élettartama alatt nagyjából 30%-kal kerül kevesebbe, mint a robbanómotoros generátorok.

A fentieken kívül még a MyDroneSchool is képviselteti magát, akik a kapcsolódó ipari képzéseiket fogják bemutatni, így egy komplex, vadgazdálkodásban hasznosítható csomagkínálatot vonultat fel a cégcsoport.

A Dronerzen hamarosan teszteljük az új Ecoflow termékcsaládot és bővebben is beszámolunk majd tapasztalatainkról.

Borítókép: Danny Green / scotlandbigpicture.com
4 hozzászólás

Repülős

2 éve, 9 hónapja és 14 napja

Jó kis program, sajnos most hétvégén ki kell hagynom, de októberben el fogok menni. Akkor is kint lesznek ezek a cuccok? Mindvégig?

válasz erre

Chuck

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Kíváncsian várom a cikket, érdekes cuccnak tűnik!

válasz erre

Bandita

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

De menő. meglepett smiley Árat mondjuk kérdezni sem merek. röhögő smiley

válasz erre

rami89

2 éve, 9 hónapja és 15 napja

Megnézném, de csak ezért sajna nem megyek ki. szomorú smiley A tesztet viszont várom! mosolygó smiley

válasz erre