Egy szempillantás alatt csapódik a hullámokba a drón ezen a videón

2024. február 01.
7.0361
marco profilja, adatai
marco
A portugáliai Nazaré a szörfösök igazi szent helye, ahol a sportolók minden évben meglovagolják az óriási hullámokat, így nem meglepő, hogy rengeteg drónvideó készül az eseményeken, ahol nyilvánvalóan előfordul időnként baleset is - most éppen egy drónnal.
 

Tucker Wooding nevét valószínűleg nem kell bemutatni azoknak, akik rendszeresen néznek szörfös videókat - akik viszont nem ebbe a táborba tartoznak, csak némi információ: az úriember az említett sporttevékenység fotózását és videózását tűzte ki élete céljául, ezért gyakorlatilag a lehető legtöbb ilyen jellegű eseményen részt vesz, így csípte el az alábbi pillanatot is.

A videón azt látjuk, ahogy egy versenyző egy hatalmas hullám által keretezett csőben szörfözik, miközben túl közel merészkedik hozzá egy drón, amelynek pilótája valószínűleg elveszítette a kontrollt az eszköz felett, így az egy pillanat alatt csapódik a hullámokba.

Hogy pontosan milyen drón lelte halálát a hullámsírban, arról nincs információ, annyi bizonyos, hogy egy DJI Mavic volt az áltozat. A rövid és szomorú pillanat egy dologra figyelmeztet mindannyiukat: sose engedjük ki az irányítást a kezünk közül, mert hamar csattan a drón.

4 hozzászólás

Elvis

3 hete

Elég béna pilóta volt. röhögő smiley

válasz erre

Chuck

3 hete és 2 napja

De kár érte.

válasz erre

Bandita

3 hete és 3 napja

Jáááááj, szegény drón.

válasz erre

Repülős

3 hete és 3 napja

Mekkora bal****. röhögő smiley

válasz erre