Elképesztő drónvideón a Tesla új világrekordja

2023. november 28.
3.3291
marco profilja, adatai
marco
A finnországi Espoo városában található Vermo versenypálya adott helyet annak a sikeresen teljesített világrekord döntési kísérletnek, amelyben 687 Tesla elektromos autó villogtatta fényeit többféle zene ritmusára - az eseményről pedig drónvideó készült.
 

A hűvös novemberi estén a Tesla Model 3-tól a Model X-ig felvonultatott közel 700 autó a fények és a zene szinkrontáncában világította be az éjszakát, ezzel pedig új világrekordot állított fel a legnagyobb Tesla fényshow-k történetében.

A Tesla Club Finland ötletéből kiindult eseményt a TeslaLightShows.io tulajdonosával, Simon Pollockkal együttműködve hozták létre, amelyből végül roppant látványos rendezvény kerekedett, ami nem csak az elektromos autózás szerelmeseinek szívét dobogtatja meg.

A fényshow a Royal Deluxe "Everybody Wants To Rule The World" című dalának egy feldolgozásával kezdődött, ezt pedig a Darude "Sandstorm" ikonikus ütemeivel folytatták, az autók pedig folyamatosan villognak, ezzel biztosítva a lenyűgöző látványt.

Az esemény videózására a Flyby Guys finn drónszolgáltató cég szolgáltatását vették igénybe, akik öt drónnal vették fel az anyagot - a végeredményt pedig az alábbiakban láthatjuk:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Repülős

3 hónapja, 4 napja

Ez de baromi jól néz ki!

válasz erre

Újfiú

3 hónapja, 4 napja

Na ez állat!

válasz erre

Chuck

3 hónapja, 5 napja

Whoáááááááá!!!!! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 5 napja

De rohadt jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

Bandita

3 hónapja, 5 napja

Wooooooow! meglepett smiley Nagyon állat!

válasz erre