Felvásárolja a Parrottól kivált senseFly-t az AgEagle

2021. november 07.
88.1661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az AgEagle Aerial Systems és a Parrot vezető európai drónkonszern közös közleményben jelentette be, hogy megállapodást írtak alá, amelynek értelmében az AgEagle felvásárolja a Parrot leányvállalatát, a senseFly-t egy 23 millió dollár értékű készpénz- és részvénytranzakció keretében.

A 2009-ben alapított senseFly az eBee márkanevű, nagy teljesítményű, fix szárnyú drónok professzionális felhasználásra szánt termékcsaládját fejleszti és gyártja.

Ezeket a drónokat világszerte több ezer ügyfél használja olyan területeken, mint a mezőgazdaság, a kormányzat, a mérnöki és az építőipar, hogy hasznosítható légi adatokat gyűjtsenek. A svájci székhelyű vállalat mintegy 90 embert foglalkoztat, és 2020-ban mintegy 12,5 millió USD éves összbevételt termel.

A felvásárlással Labossiere lemond a senseFly vezérigazgatói tisztségéről, Michael O'Sullivant, a vállalat korábbi globális marketingvezetőjét pedig ügyvezető igazgatóvá nevezik ki. A senseFly összes többi alkalmazottja megtartja jelenlegi pozícióját.
1 hozzászólás

Repülős

2 éve, 7 hónapja és 24 napja

Nagyon olcsón kelt el. meglepett smiley

válasz erre