Drón-fényshow megrendezésére kalapoznak a Burning Man szervezői

2022. augusztus 06.
211.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy élvonalbeli drónshow-fejlesztőkből álló csoport pénzt szeretne gyűjteni egy olyan - állítólag magával ragadó - légi előadás megrendezéséhez, amely az idei Burning Man rendezvény résztvevőit a koreográfia középpontjába helyezné.

Mivel azonban az idő fogytán van, és a teljes online célnak mindössze 5%-át ajánlották fel, a szervezőknek még mindig segítségre van szüksége ahhoz, hogy elindulhasson.

Az évente megrendezett Burning Man sivatagi ünnepséghez kapcsolódó kreativitás és kísérletezés szó szerinti felemelését célzó kezdeményezés mintegy 73 000 dollárt szeretne összegyűjteni egy újfajta drónshow megrendezéséhez.

A Verge Aero vezérigazgatójának, Niels Thorjussennek az agyszüleménye, hogy a koreografált éjszakai UAV-rajzás a nézők körül zajlana, akik a látványosságot dróthálós védőszerkezetekből néznék. A Verge Aero már több látványos légi és képi bemutatóval rendelkezik, többek között az akkori megválasztott elnök, Joe Biden 2020-as rendezvényén is drónokkal dolgozott.

A Live Design Online szerint - amely elsőként számolt be a Burning Man kampányról - a tervezett előadás lenne az első olyan drónshow, amely lehetővé tenné a körkörös, 3D-s látványt, mivel a megvilágított UAV-k nem a közönség felett, hanem körülötte repülnek.

Az idei, augusztus 28. és szeptember 5. között megrendezésre kerülő Burning Manre tervezett, eddig példa nélküli drónshow szervezését és az adománygyűjtést a Convergence Collective felügyeli, az Indiegogo crowdsourcing oldal támogatásával.
3 hozzászólás

Chuck

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Csóró amcsik, nyilván nem megy támogatás nélkül... röhögő smiley

válasz erre

Repülős

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Fizessenek az emberek valami olyanért amiért majd mások még többet fizetnek, és csak egyvalaki jár jól. Értem. röhögő smiley

válasz erre

Bandita

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nah, már ott sincs pénz? röhögő smiley

válasz erre