Ingyenes verziót kapott a SkyeBrowse drónos 3D modellező szoftver

2022. október 25.
133.3111
marco profilja, adatai
marco
A DJI és Autel drónokhoz készült 3D-s "valóságrögzítő" és modellező SkyeBrowse szoftver régóta használatos - elsősorban a tengerentúlon - a közbiztonsági helyzetek és vészhelyzetek rögzítésére, az app pedig most ingyenes verziót kapott.

A rendfenntartó, balesetmegelőző, helyszínelő egységek, valamint a katasztrófavédelem, tűzoltóság és a mentők által is használt appot úgy tervezték, hogy a DJI és az Autel drónokkal egyszerűen használható legyen, ráépülve az alapszoftverre.

Az app segítségével snapshotok készíthetők videóként és fotóként - akár egyetlen gombnyomással, automatikusan is - , majd egy külső szoftverbe feltöltve azokat gyakorlatilag centiméter pontos 3D modelleket generál a cég szoftvere, amelyekkel elemezni lehet az adott eseményt, ezzel pedig rengeteg munkaidőt és energiát lehet megspórolni.

A most ingyenessé tett verzióval próbarepüléseket lehet létrehozni, az elemzéshez használatos szoftver azonban továbbra is fizetős - azonban két hétig ingyen lehet próbálgatni azt is, gyakorlatilag teljes funkcionalitással.

A szoftvercsomagról bővebben a cég weboldalán lehet olvasni, ahonnan az app is letölthető mindkét mobil operációs rendszerre.
4 hozzászólás

Chuck

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ez baromi jó!

válasz erre

Levente

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ultramenő ez a cucc!

válasz erre

Bandita

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez mennyire menő!

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Az komoly! Hát kipróbálom.

válasz erre