Ismét megmutatta magát az otthoni járőrdrón, az Always Home Cam

2023. január 09.
3.4621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Vasárnap ért véget a CES 2023 technológiai rendezvény, ahol felbukkant újra a Ring otthoni biztonsági drónja, az Always Home Cam, amely még 2020 végén mutatkozott be, akkor még csak koncepcióként.

A kinézetre konkrétan bármilyen konyhai eszközzel összekeverhető kütyü arra hivatott, hogy időről időre járőrözzön a házunkban, lakásunkban amikor bármilyen gyanús cselekményt észlel, vagy mi ezt kérjük tőle. Ezzel kicsit az otthoni biztonsági kamerák funkcióját látja el, annyi - nagyon lényeges - különbséggel, hogy nem fixen rögzített, hanem az egész ingatlan területén mozogva streameli és rögzíti az eseményeket, például egy betörés vagy éppen csak egy renitenskedő háziállat tevékenykedése során.

Természetesen folyamatos járőrözésre is beállítható, és nagyobb területen egy éjjeliőr feladatát is el tudja látni, legalábbis amíg a megfigyelés a feladat, végrehajtó szerep természetesen nem jut az Always Home Cam-nek. Bár jó látni, hogy az ígéretes eszköz fejlesztése továbbra is folyamatban van, az engadget kérdésére a fejlesztők azt mondták, megjelenési dátum továbbra sincsen, még mindig sok teendő vár rájuk, de állítólag már viszonylag közel van a debütálás.

Nézd nagyban ezt a videót!mutatkozott be, akkor még csak koncepcióként.'>
3 hozzászólás

Bandita

1 éve, 7 hónapja és 23 napja

Iszonyat király!

válasz erre

Chuck

1 éve, 7 hónapja és 24 napja

Kár hogy még mindig csak itt tartanak, nagyon kipróbálnék egyet.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 24 napja

Ez de menő! mosolygó smiley

válasz erre