Javította a Litchi legújabb frissítése a Facebook Live közvetítési hibát

2023. november 30.
27.5521
marco profilja, adatai
marco
A Litchi jó ideje az egyik legnépszerűbb harmadik féltől származó repülési alkalmazás DJI drónokhoz, ezért sokakat érintett a probléma, amelynek a hibajelensége, hogy Facebook Live-os élő közvetítések közben automatikusan megszakadt a közvetítés.
 

A fejlesztő VC Technology a napokban jelentette be, hogy javították a hibát, ezért az alkalmazást mindkét mobilplatformon érdemes frissíteni - ezzel együtt pedig a webes felületen használható Mission Hub is kapott egy frissítést.

Ha valaki nem ismerné, a Mission Hub egy webes eszköz, amely lehetővé teszi a Litchi alkalmazás útpontjainak létrehozását, szerkesztését és megosztását. Használhatjuk útpontok és érdekes pontok hozzáadására, törlésére vagy módosítására, valamint több útpont kiválasztására is kötegelt szerkesztéshez. A platform mostantól a 2.1.1-es verzióra frissült, amelyet követően mobileszközökön is használható lesz a Mission Hub.

A Litchi for DJI Drones mobilalkalmazások egyébként kompatibilisek a DJI Mini 2 , Mini SE (1. verzió), Air 2S , Mavic Mini, Mavic Air 2, Mavic 2 Zoom és Pro, Mavic Air és Pro, Phantom 4 (Normal/Advanced/Pro/) ProV2), Phantom 3 (Standard/4K/Advanced/Professional), Inspire 1 (X3/Z3/Pro/RAW), Inspire 2 és Spark drónokkal.

Az iOS alkalmazás a 2.15.1-es, az Android alkalmazás a 4.26.5-ös verzióra lépett, a frissítést az alkalmazásboltokban lehet elvégezni, iOS-re itt, Androidra pedig itt érjük el a Litchi for DJI Drones-t előbbire 9.990, utóbbira pedig 11.490 forintért.
5 hozzászólás

rami89

3 hónapja, 2 napja

Hát nem egy olcsó app, azt kell mondjam. meglepett smiley

válasz erre

Újfiú

3 hónapja, 2 napja

A sima DJI app miért nem tud ilyet...? szomorú smiley

válasz erre

Chuck

3 hónapja, 3 napja

De király, ezt ki kéne próbálnom!

válasz erre

Bandita

3 hónapja, 3 napja

Nem is tudtam hogy van benne Facebook Live! meglepett smiley

válasz erre

Repülős

3 hónapja, 3 napja

Lehetne rá valami jó akció. Ennyit nem adnék érte, de nagyon kipróbálnám.

válasz erre