Jövő héten új drónt jelent be a DJI

2022. augusztus 18.
72.4441
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A drónok piaca az elmúlt években stabilizálódott, egy maroknyi gyártó maradt talpon, amelyek közül kétségtelenül kiemelkedik a DJI - ez a márka gyakorlatilag a hobbi és félprofi szektort uralja, most pedig egy újabb bejelentés érkezett, ami alapján egy drón bemutatására számíthatunk jövő héten.

Kevés információval rendelkezünk annak kapcsán, hogy mit lepleznek le, a mellékelt képből ki lehet találni, hogy a gyártó a sajtót és a követőket augusztus 25-re hívta össze. Ez alkalommal legalább van egy homályos képünk arról, hogy mit kínál nekünk a márka ezzel a bemutatóval, amely augusztus 25-én, magyar idő szerint 15:00-kor lesz.

A lyeren a Born To fly (Született repülni) szöveget látjuk, amely nyilvánvalóan minden drón lényegére utal. A képen egy nagy propellerekkel ellátott drónt láthatunk, amely ebben az esetben nem a levegőben megy, hanem egy védőgyűrűvel van körülvéve, amely a Parrot által készített AR Drone-ra hasonlít. Egy másik feltűnő rész a kép felső része, ahol csak egy téglalap alakú sziluettet látunk, ennek belsejében négy zöld LED-et is találunk.

Kíváncsian várjuk, mi lesz az, bár nyilván sejtése már mindenkinek lehet, aki követi a drónpiacot.

4 hozzászólás

zender

3 hónapja, 3 hete és 2 napja

Kiváncsi leszek.

válasz erre

Újfiú

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Biztos nagy meglepetés lesz.

válasz erre

Bandita

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Kíváncsi leszek. Mondjuk a DJI mostani árazását figyelembe véve, bármi is az úgyse lesz rá pénzem!

válasz erre

Levente

3 hónapja, 3 hete és 3 napja

Az FPV utód, gondolom.

válasz erre