Két céggel is bővítette az Airbus a beszállítói listáját

2022. július 10.
98.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Airbus bővítette beszállítói listáját azzal, hogy a KLK Motorsport és a Modell- und Formenbau Blasius Gerg GmbH-t választotta a CityAirbus NextGen eVTOL repülőgép hátsó törzsének tervezésére.

A vállalatok feladata az ultrakönnyű hátsó törzs megtervezése és kifejlesztése lesz csúcskategóriás kompozit anyagok és alkatrészek felhasználásával. A KLK Motorsport és a Gerg GmbH már évek óta együttműködik a kompozit anyagok végponttól végpontig tartó tervezési és gyártási megoldásain.

A vállalatok elmondták, hogy a CityAirbus NextGen hátsó szerkezetének kifejlesztésére irányuló partnerség annak a munkának a folytatása, amelyet mindkét beszállító az Airbus nagysebességű Racer demonstrátorán végzett.

A Racer esetében a KLK Motorsport és a Gerg GmbH egy szénszálas, alacsony aerodinamikai huzatra és nagy láthatóságra optimalizált kabintetőt biztosított.
2 hozzászólás

Chuck

1 éve, 11 hónapja és 4 napja

Már ők is csinálnak drónokat? meglepett smiley

válasz erre

Bandita

1 éve, 11 hónapja és 5 napja

Nagyon lassan haladnak ezekkel a fejlesztésekkel. meglepett smiley Pedig brutálisan nagy cég, az ember azt gondolná hogy hetek alatt megcsinálnak ilyesmit több ezer mérnökkel...

válasz erre