Kiszivárgott képeken DJI Mini 3

2022. december 02.
99.9861
marco profilja, adatai
marco
Egyre több és több kiszivárgott információ erősíti meg, hogy közeleg a DJI Mini 3 megjelenése, alig egy héttel azután, hogy az FCC adatbázisában felbukkant az új drón, most már képeket is láthatunk róla.

A megbízható szivárogtató DealsDrone Twitterén bukkant fel két (render) fotó is a 250 gramm alatti hobbidrón új iterációjáról, amelyről látszik, hogy - mint az eddigi Classicok és SE-k esetében - külsőleg nem várható változás. Ezt egyébként állítólag egy belsős forrás is megerősítette, ahogy azt is hogy a képek valósak.

Ami az árcímkét nagy eséllyel meg tudja majd vágni, azok a kamera funkciók némi butítása mellett olyan lehetőségek blokkolása, mint például a háromirányú akadályérzékelés, vagy épp a FocusTrack és a True Vertical Shooting.

Időközben az árazásról is bukkantak fel információk, ezek szerint az európai ár 847 eurótól fog kezdődni, ami adók és minden egyéb nélkül közel 350 ezer forint magyar összegre átszámolva - ebben pedig az a meglepő, hogy a Pro ára is ennyi jelenleg, igaz a kontroller nélküli verzióban. Meglátjuk hamarosan!

4 hozzászólás

Chuck

2 hónapja,

Drága lesz ez is.

válasz erre

Bandita

2 hónapja, 2 napja

Nem értem, miért télen adják ki ezeket.

válasz erre

Levente

2 hónapja, 2 napja

De kíváncsi vagyok már rá!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 napja

Tökmindegy, így is megfizethtetelen lesz. DJI.

válasz erre