Közel 27 millió forintnyi drón zuhant vízbe egy ausztrál drónshow-n

2022. november 25.
105.8501
marco profilja, adatai
marco
Az ausztráliai 9News csatorna számolt be arról a megdöbbentő eseményről, hogy a az ausztráliai Perthben megrendezett karácsonyi esemény megnyitóján egy drónshow közben néhány repülő elszabadult és nemes egyszerűséggel belezuhant a vízbe.

A Fény városának nevezett ünnepségen nagyjából 50 drón zuhant a Swan River folyóba, nem sokkal azután, hogy elindult a rendezvény. A beszámoló szerint a drónok értéke egyenként nagyjából 2000 ausztrál dollár (mai árfolyamon 538 ezer forint), így a teljes kár körülbelül 27 millió forintnak megfelelő összeg.

Perth polgármestere, Basil Zempilas elismerte, hogy "egyes drónok nem azt csinálták, amit kellett volna", de szerencsére a nézőknek nem esett bántódásuk. Az eseményt szervező Drone Sky Shows-tól Josh Van Ross úgy fogalmazott, hogy:

Ez a technológia még mindig fejlődik. A drónok keltette szél zavarja a többit, a propellerek elpattannak, vannak dolgok, amik elromlanak... Ha két-három drón leesik előadásonként, az valójában normális. .. Aznap este kicsit több volt. Este sírtam egy kicsit, és próbálok nem gondolni rá.


A drónok nagy részét egyébként a búvárok hétfőn felszínre hozták.

5 hozzászólás

Levente

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Itt valamit nagyon benéztek a fiúk!

válasz erre

Újfiú

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ezt hogy????

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ijjjjjj de kellemetlen.

válasz erre

Bandita

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát ez nem annyira jött össze.

válasz erre

Repülős

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

De durva!

válasz erre