Megérkezett a DJI Goggles Integra és a DJI RC Motion 2

2023. március 28.
171.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A legnagyobb lakossági drón- és drónos perifériagyártó DJI a mai napon derült égből villámcsapásként bemutatta új eszközeit, a DJI Goggles Integrát és a DJI RC Motion 2-t, amelyeket kifejezetten az Avata szériához ajánl a gyártó.

Az új DJI Goggles Integra két 1080p-s micro-OLED kijelzőt kapott, amelyek 700 nites fényerőt és 100 Hz-es frissítési frekvenciát biztosítanak, emellett pedig TÜV Rheinland Low Blue Light tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A DJI O3+ videóátviteli technológiat kapott szemüveg alacsony, 30 ms-os késleltetést és stabil videoátvitelt kínál a felhasználóknak.

Az integrált kialakításnak köszönhetően a használat nagyon könnyű, hiszen egy eszközben van a fejpánt és az akkumulátor, nincs szükség összekötő kábelekre, az aksiidő pedig akár két óra is lehet. A beépített GPS segítségével akár az okostelefonhoz való csatlakozás nélkül is lehet repülni.

DJI RC Motion 2

DJI RC Motion 2


Az új DJI RC Motion 2 jelentős fejlesztéseken esett át, így a joystick és a mozgásérzékelő is finomabban működik mint az elődjénél, a gyártó szerint sokkal precízebben kontrollálható vele minden FPV művelet. Az Fn tárcsával gyorsan beállítható a kamera ISO-értéke, zárideje és egyéb paramétereik is.

Ferdinand Wolf, a DJI kreatív igazgatója így ajánlja az újdonságokat:

Készüljön fel a repülés egy teljesen új szintjének megtapasztalására legújabb termékeinkkel! A DJI Goggles Integra és a DJI RC Motion 2 páratlan irányítást és kényelmet kínál a magával ragadó első személyű repülési élményhez, megkönnyítve és szórakoztatóbbá téve a DJI Avata repülését.


DJI Goggles Integra

DJI Goggles Integra


A DJI Goggles Integra és a DJI RC Motion 2 már most megvásárolható a DJI Store-ban, többféle konfigurációban is:

A DJI Goggles Integra 689 euróért (263 ezer forint) kapható itt.
A DJI RC Motion 2 189 euróért (72 ezer forint) kapható itt.

Létezik még egy DJI Avata Pro-View Combo (DJI RC Motion 2), amely tartalmazza a DJI Goggles 2-t, a DJI RC Motion 2-t és a DJI Avatát, ez 1459 eurótól (556 ezer forint) kapható, valamint aDJI Avata Explorer Combo, amely tartalmazza a DJI Goggles Integrát, a DJI RC Motion 2-t és a DJI Avatát, 1269 eurótól (483 ezer forint) elérhető.
4 hozzászólás

Levente

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Szett árak nem rosszak amúgy. Drónnal együtt ennyiért jó vétel.

válasz erre

Újfiú

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Az eredeti Goggles nem 120Hz volt? meglepett smiley 70 ezerrel olcsóbban..

válasz erre

Repülős

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Szép ára lett a szemüvegnek pedig ****abb mint a normális.

válasz erre

Bandita

1 éve, 3 hónapja és 24 napja

Az Explorer Combo nem is olyan szörnyű amúgy.

válasz erre