Megérkezett a DJI Inspire 3!

2023. április 13.
3.6701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A várakozásoknak megfelelően a mai napon bemutatta a DJI az évek óta várt Inspire 3 professzionális drónját, amelyet nemes egyszerűséggel a világ legjobb mozi-drónjának nevezi a cég, egyáltalán nem alaptalanul.

A kamera- és dróntechnológiát ötvöző Inspire 3 hat évvel a nagysikerű előd után jelent meg, a képességeiben pedig egy áramvonalas, precíz, 8K mozis drónt kapnak a felhasználók, amely megfelel az elvárt követelményeknek, hiszen a legmagasabb szintű filmgyártás igényeit elégíti ki a cég szerint.

A 161°-os, ultraszéles kamerával szerelt eszköz mind az RTK-s Waypoint Pro-t, mind pedig a minden irányban érzékelést megkapta, hogy minden eddiginél biztonságosabban és nagyobb pontossággal hajthassanak vele végre repülési feladatokat.

Ferdinand Wolf, a DJI kreatív igazgatója így nyilatkozott:
Az Inspire 3 az a professzionális szintű légi platform, amelyre minden filmkészítő várt. Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy teljes mértékben kiaknázzák minden, a felvételekben rejlő lehetőségeket, mivel olyan mozi minőségű képminőségben rögzíthetnek, amely korábban csak nagy és nehézkes kamerarendszerekkel volt elérhető. Kíváncsian várjuk, hogy az Inspire 3 hogyan fogja egy teljesen új szintre emelni a légi filmezést.


Megérkezett a DJI Inspire 3! - 2. kép

A cserélhető TB51 intelligens kettős akkumulátor akár 28 perces repülési időt biztosít a felhasználók számára, a végsebesség pedig akár 94 km/h is lehet. Emellett 8 m/s emelkedési és süllyedési sebességet és akár 10 m/s merülési sebességet is biztosít a drón.

Az Inspire 3 a full-frame Zenmuse X9-8K Air Gimbal kamerát kapta meg, amely a DJI legújabb képfeldolgozó rendszerével, a CineCore 3.0-val dolgozik, ez akár 8K/25fps CinemaDNG videó belső rögzítését is támogatja, de 8K/75 fps Apple ProRes RAW videót is lehet vele készíteni. Ezzel teljes mértékben megfelel a csúcskategóriás film- és televíziós produkciók igényeinek.

Mindezeken felül az X9-8K Air kettős natív ISO-t támogat: a teljes képkocka 30 képkocka/mp-nél és az alatt az EI 800/4000 felbontást kínálja, amely támogatja a filmgyártásban szokásos 24 képkocka/mp-et, valamint a kereskedelmi és televíziós produkciókban használt 25 képkocka/mp-et. 30 fps felett az EI 320/1600 elérhető, ez pedig rendkívül tiszta felvételeket biztosít gyenge fényviszonyok mellett, gazdag részletekkel. Az X9-8K Air kompatibilis több objektívvel is.

A DJI Inspire 3 15 739 EUR (5 879 757 forint) ártól érhető el, bővebb információk a drón saját aloldalán találhatók, az előrendeléseket itt lehet leadni.

Nézd nagyban ezt a videót!Megérkezett a DJI Inspire 3! - 3. kép


Megérkezett a DJI Inspire 3! - 4. kép

4 hozzászólás

Újfiú

1 éve, 3 hónapja és 7 napja

Relatíve árban is jó egyébként. Ezt mégiscsak hollywoodi produkciókhoz használják, miközben a hobbi drónok milliónál kezdődnek..

válasz erre

rami89

1 éve, 3 hónapja és 7 napja

Nagyon klassz munka lehet egy ilyennel filmet forgatni. mosolygó smiley

válasz erre

Chuck

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Brutál a cucc! meglepett smiley

válasz erre

Repülős

1 éve, 3 hónapja és 8 napja

Drágább lett mint amire számítottam.

válasz erre