Megjelent a DJI Mini 2 SE, csak épp jó messze

2023. február 09.
3.3861
marco profilja, adatai
marco
Tegnap már írtunk egy vaskosabb hírt azzal kapcsolatban, hogy ma érkezhet a DJI Mini 2 SE, és a pletyka valósnak is bizonyult, a drón ma hajnalban megjelent - Kínában.

A beharangozó twitter csiripen szereplő 11:30 a pekingi időzónát jelentette, a sajtóközlemény ma 03:30-kor landolt az email fiókunkban, tehát a pletyka igaz is, meg nem is, jött is drón, meg nem is.

A specifikációk a vártak szerint alakultak, a DJI Mini 2 SE 249 gramm (ennek megfelelően a világ számos részén mentesül a drónok reptetésére vonatkozó előírások) alól. A CMOS kameraérzékelő 1/2,3 hüvelykes, 2,7K-s videók és 12 MP-es fényképek lőhetők vele (4-szeres digitális zoommal). A Mini 2 SE akár 10 km-es HD videóátvitelt (DJI O2) is támogat, a repülési idő akár 31 perc is lehet.

A kínai megjelenéshez árak is kapcsolódnak, azonban magyar áraink továbbra sincsenek, a hazai forgalmazó tájékoztatása alapján március végén érkezik kis hazánkba (is) a DJI legújabb apró drónja, a hivatalos globális megjelenési dátum 2023. március 22.

A

DJI Mini 2 SE ára 389 eurótól (jelenlegi árfolyamon 150 ezer forint)
A DJI Mini 2 SE Fly More Combo ára 529 eurótól (jelenlegi árfolyamon 204 ezer forint)

indul áfa, vám és mindenféle csicsmiringek nélkül. Persze lehet hogy nagyjából ennyiért lesz itthon kapható, de hivatalos információ erről még nincs.

Nézd nagyban ezt a videót!

Megjelent a DJI Mini 2 SE, csak épp jó messze - 2. kép

4 hozzászólás

Levente

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát meglepetést megint nem okoztak. Kezd nagyon lapos lenni a DJI, semmi innováció, semmi fejlesztés.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Eskü nem értem minek csinálták meg... Van Mini 2, Mini 3 Pro, minek ehhez még egy új szereplő, ami ráadásul árban semmi könnyítést nem hoz?

válasz erre

Bandita

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mire hozzánk ér, plusz 50K.

válasz erre

rami89

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Ez most végre normális időszakban jelenik meg, pont tavasszal.

válasz erre