Megjelent a DJI SmartFarm mobilalkalmazás az Agras mezőgazdasági drónokhoz

2022. június 27.
105.4641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A DJI kibővítette az Agras mezőgazdasági dróncsaládnak szánt mobilalkalmazás elérhetőségét - a korábban csak kínai nyelven elérhető DJI SmartFarm alkalmazás mostantól angol, japán és thai nyelven is támogatja az alkalmazást.

A DJI SmartFarm alkalmazással az Agras drónok felhasználói nemcsak a repülőgépek egyszerű irányítását és kezelését, hanem a drónok adatainak áttekinthető megtekintését is lehetővé teszi.

A DJI szerint az alkalmazás a permetezési és szórási feladatokhoz nyújt végponttól végpontig tartó szolgáltatási támogatást, az adatok megjelenítésétől, az eszközkezelésen és a szántóföldi megosztáson át a drónos oktatóanyagokig, a küldetésekkel való együttműködésig és a mérési eszközökig.

Az alkalmazásban összesített adatokat napi vagy időszakos alapon lehet megtekinteni, a repülési pályák és a küldetés paraméterei pedig jól láthatóan megjelennek a térképeken.

Az alkalmazásban nagy hangsúlyt kap a csapatmunka, a SmartFarm lehetővé teszi a közös eszközvezérlési hozzáférést, és a vezetők bármikor megtekinthetik a csapat összes tagjának műveleti adatait.

Hasonló módon a terepi irányítás távolról is elvégezhető az alkalmazás segítségével. A részletes munkajelentések elérhetővé válnak, hogy az egyének és a csapatok számára egyaránt adattámogatást nyújtsanak.
4 hozzászólás

Bandita

1 éve, 10 hónapja és 24 napja

Hajrá! mosolygó smiley

válasz erre

Levente

1 éve, 10 hónapja és 24 napja

Nagyon hasznosak ezek a cuccok, jó hogy ezt is fejlesztik rendesen.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 24 napja

Okosmezőgazdaság. mosolygó smiley

válasz erre

Repülős

1 éve, 10 hónapja és 24 napja

Ez az egyik legjobb felhasználási mód, tényleg iszonyat sokat jelent a mezőgazdaságnak.

válasz erre