Megkapta a DJI Mini 3 a 48 Megapixeles fotómódot

2023. március 31.
42.0211
marco profilja, adatai
marco
Új szoftverfrissítés érkezett a DJI Mini 3 drónhoz (is), amelyben végre megkapta azt a funkciót az eszköz, ami eddig csak a drágább drónok sajátja volt: mostantól 48 Megapixeles RAW fényképeket is készíthetünk az aprósággal.

A Mini 3 új firmware verziója a 01.00.0200, az RC-N1 távirányítóé 04.16.0300-ra, a DJI RC pedig a v01.02.0600-ra frissült, ezzel együtt pedig a DJI Fly app is megkapta a maga új verzióját.

A DJI Mini 3 firmware-frissítése két fő funkciót tartalmaz, az első és legfontosabb, hogy mostantól támogatja gép a 48 MP-es fotómódot, így az alapértelmezett 12 MP-es fényképezési mód mellett most már négyszer nagyobb RAW-fotókat is lőhetünk. Ez az extra felbontás sokkal jobb szerkesztési és vágási lehetőségekre ad módot, és akkor is jól jön amikor mondjuk plakátot szeretnénk nyomtatni a képünkből.

A másik új funkció, amelyet a Mini 3 legújabb firmware-frissítése tartalmaz, az összes beállítás visszaállítása és az összes adat törlése. Míg a Névjegy (About) alatti "Összes beállítás visszaállítása" (Reset All Settings) elemre koppintva a kamera, a gimbal és a biztonsági beállítások állnak vissza alapértelmezettre, az "Összes adat törlése" (Clear All Data) a belső tárhely és a microSD-kártya összes adatát is törli, beleértve a repülési naplót is. az összes beállítás alaphelyzetbe állítása mellett.

Érdemes hát frissíteni minden DJI Mini 3 tulajdonosnak!
5 hozzászólás

rami89

2 hónapja, 1 napja

Ez nagyon komoly feature!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 napja

Na ez egy hasznos frissítés!

válasz erre

Bandita

2 hónapja, 2 napja

Korrekt!

válasz erre

Levente

2 hónapja, 3 napja

De jó húzás! Ez igen!

válasz erre

Repülős

2 hónapja, 3 napja

Hoppá! Az a nagyon nem mindegy!

válasz erre