Pletykák szerint érkezik a DJI Mavic 3 Classic, telekamera nélkül

2022. szeptember 06.
64.8471
marco profilja, adatai
marco
Friss kiszivárgott fotók érkeztek egy úgynevezett DJI Mavic 3 Classic drónról, amivel állítólag az a célja a gyártónak, hogy olcsóbb alternatívát nyújtson azoknak a vásárlóknak, akiket eddig a Mavic 3 árcédulája tartott vissza a vásárlástól.

Persze mindannyian tudjuk, hogy azt a bizonyos kását nem lehet olyan forrón enni, éppen ezért az olcsósított Mavic 3 Classic drón esetében drasztikus lépésre szánta el magát a DJI, egy az egyben eltünteti a telekamerát az eszközről.

A DealsDrone által kiszivárogtatott fotók legalábbis ezt támasztják alá, hiszen a Mavic 3 és a Mavic 3 Cine duplakamerás megoldása helyett az új drónon csak egyetlen Hasselblad kamera található - azonban az eredeti megoldáshoz hasonlóan az E.24 és F2.8 jelölés látható a fénylesőn.

Nagy eséllyel a DJI Mavic 3 Classic egyedi L2D-20c kamerát kaphat, ez pedig továbbra is kiváló minőségű képeket fog lőni a 4/3-as CMOS-érzékelővel és 24 mm-es objektívvel: ez 20 megapixeles, 12 bites RAW formátumú képeket jelenthet, videóban pedig az 5,1K felbontás várható 50 fps, valamint 4K felbontás 120 fps mellett.Pletykák szerint érkezik a DJI Mavic 3 Classic, telekamera nélkül - 2. kép


Pletykák szerint érkezik a DJI Mavic 3 Classic, telekamera nélkül - 3. kép

5 hozzászólás

Levente

3 hónapja, 4 napja

Egy tényleg olcsó verzióra nagyon vevő lennék!

válasz erre

Bandita

3 hónapja, 5 napja

Így is lesz vagy 5-600 ezer biztosan.

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 5 napja

Nagyon kíváncsi leszek, mennyivel lesz olcsóbb...

válasz erre

Chuck

3 hónapja, 5 napja

Nem hangzik rosszul, kíváncsi lennék rá.

válasz erre

Repülős

3 hónapja, 5 napja

Na ha ez árban jó lenne, belegondolnék én is.

válasz erre