Profi pilótákkal akarja tesztelni a Parrot az ANAFI Ai drónját

2021. szeptember 28.
127.6531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azok a profi drónpilóták, akik rendszeresen használnak repülő robotokat összetett környezetben, azoknak a dróngyártó két hónapos kölcsönzési időre osztja ki az új ANAFI Ai drónt, hogy tesztelje a felhasználókat, akik segíthetnek a vállalatnak a gép 4G szabványainak kiértékelésében.

Az európai dróngyártó szakembereket keres az ellenőrzési, építőipari, infrastrukturális, energetikai, közbiztonsági, földmérési, mezőgazdasági és védelmi szektorból is. A feladat az lesz, hogy megvizsgálják az épületeket, amelyek erős 4G kapcsolattal rendelkeznek a városi küldetések során. Fel kell térképezni a távolsági elektromos vezetékeket 48 MP-ben, 1 képkocka / mp sebességgel.

Pontos repülési terveket kell készíteni komplex környezetben az egyedülálló akadálykerülő rendszernek köszönhetően. Ki kell használni a beépített Secure Element előnyeit az érzékeny adatok védelmében, illetve repülési küldetéseket kell fejleszteni az AirSDK segítségével, és hozzá kell járulni a Parrot nyílt forráskódú kísérleti alkalmazásához.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Repülős

2 éve, 9 hónapja és 9 napja

Érdekes elképzelés.

válasz erre

Chuck

2 éve, 9 hónapja és 9 napja

Hát ha ezért pénzt is adnak nekik akkor oké, ingyen biztos nem fognak segíteni. röhögő smiley

válasz erre