Sorra bocsájtja el az Amazon a drónfejlesztési alkalmazottjait

2020. november 21.
16.0741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Amazon megannyi alkalmazottját elbocsájtotta a drónfejlesztési osztályáról annak érdekében, hogy ezzel előtérbe helyezzék ezen munkák kiszervezését, és már két céggel le is szerződtek ennek terén.

Az osztrák FACC Aerospace és a spanyol Aernnova Aerospace vállalatokkal ütötték nyélbe az üzletet, illetve az Amazon más társaságokkal is tárgyal az ügyletek kapcsán, ami azt sugallja, hogy külső segítségre van szükségük a drónos kézbesítési szolgáltatás elindításához.

Az Amazon szóvivője megerősítette az elbocsátásokat. A Financial Times szerint az Amazon nem hozta nyilvánosságra a drónprojektjén dolgozó munkatársak számát, de 57 állásajánlatot sikerült találniuk a szoftverekkel és a rendszerekkel kapcsolatos szerepkörökhöz.
2 hozzászólás

Repülős

3 éve, 7 hónapja és 19 napja

Hát ez fura. Mindent mindig a kezükben akarnak tartani, még olyan szir****okban is, mint hogy saját alkalmazásboltjuk van androidra. Erre egy ilyen nagy üzletben másra bízzák a dologt? meglepett smiley Inkább azt vártam volna tőlük hogy ők értékesítik a etchnológiát amit kifejlesztenek.

válasz erre

Direktor

3 éve, 7 hónapja és 19 napja

De érdekes hogy feladják a saját terveket. meglepett smiley

válasz erre