Szimulált városnéző kirándulás során tesztelte eVTOL drónjait az EHang

2021. december 01.
90.3401
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A méltán népszerű EHang, avagy a világ egyik vezető légitaxi vállalata 216 eVTOL repülőgépének tesztrepülését végezte el Balin, méghozzá egy szimulált városnéző kirándulás során.

A vállalat videót készített arról, ahogy a 216 eVTOL ötperces autonóm repülést hajt végre a festői szépségű Villa Blackstone Beach, Bali, szárazföldi és tengeri területek felett egyaránt. A fejlett légi jármű (AAV) első indonéziai bemutatóját a helyi Prestige Corp. légiközlekedési leányvállalata szponzorálta, amely feltehetően az EHang és más gyártók járműveit fontolgatja gyors légi taxi szolgáltatásként és hosszabb, nyugodtabb városnéző utakra való felhasználásra.

Közleményében az EHang megjegyezte, hogy a repülés az Indonéz Köztársaság Polgári Légiközlekedési Főigazgatósága által kiadott különleges légialkalmassági bizonyítványt követően történt. Ebből a megfogalmazásból úgy tűnik, hogy a járműnek a sikeres autonóm városnéző kirándulás ellenére még teljes körű tanúsításon kell átesnie ahhoz, hogy a jövőben forgalmazni és üzemeltetni lehessen az országban.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Chuck

10 hónapja, 3 hete

De nagy fíling!

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

De jó lehet.

válasz erre

rami89

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kipróbálnám én is!

válasz erre

Repülős

10 hónapja, 3 hete és 1 napja

Rohadt nagy élmény lehet!

válasz erre