Szoftverfrissítést kapott a Mavic 3 Enterprise széria

2022. november 15.
115.3011
marco profilja, adatai
marco
A DJI a mai napon szoftverfrissítést adott ki legújabb Enterprise drónjaihoz, így a leginkább térképészeti és felmérő feladatokat ellátó Mavic 3E és az elsősegélynyújtásban és tűzoltásban használatos Mavic 3T is frissíthető az új firmware-re.

A Mavic 3 Enterprise drónok új firmware-frissítése a drón v05.01.02.03-as, a távirányító 02.00.02.10-es verzióját, valamint a DJI Pilot 2 app v5.1.1.3-es és a DJI Assistant 2 v2.1.4-es verzióját tartalmazza.

A frissített funkciók teljes listája:

Valós idejű követési funkció, amely valós idejű követési térképezést végezhet a drón kamerarendszere segítségével a művelet hatékonyságának javítása érdekében.
High-Res Grid felvételi funkció, amely széles és közeli képeket is biztosít.
A DJI Pilot 2 támogatása az online geoid fájlok letöltéséhez. Az ASTER GDEM V3 nyílt forráskódú adatainak letöltésével a geoid adatbázis közvetlenül felhasználható DSM-fájlok beszerzésére a Terrain Follow-ban.
SD-kártya tárolási titkosítási funkciója. A DJI Pilot 2 biztonsági kódjának engedélyezése után a felhasználó által beállított biztonsági kód szükséges az SD-kártyán tárolt adatok eléréséhez.
Payload SDK testreszabott fejlesztésének támogatása.
Hozzáférés biztosítása néhány repülésvezérlő paraméterhez, amelyek testreszabhatók a DJI Pilot 2-ben.
Optimalizált repülési funkciók: a drón maximális magassága 60 m-re állítható, ha a GNSS nem elérhető.
Kijavítva az összeakadás probléma, amikor a távirányító és a hangszóró képernyőrögzítési funkciója egyszerre van bekapcsolva.
Smart Oblique funkció a Mavic 3 E-hez, amely javítja a működés hatékonyságát azáltal, hogy két merőleges s-alakú útvonalat tervez és három irányban fényképez.
Továbbfejlesztett térképezési pontosság a Mavic 3 E-hez gyenge megvilágítású környezetben, például felhős idő nappal vagy éjszakai viszonyok.
Infravörös kép szuperfelbontású funkciója a Mavic 3 T-hez, amely tisztább infravörös képeket tud készíteni gyenge megvilágítású környezetben.

A frissítés minden tulajdonosnak ajánlott.
3 hozzászólás

rami89

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

A Miniben is megoldhatnák végre a kamera problémákat, amikor megálllok vele mindig ugrik egyet. És így van már egy éve minimum.

válasz erre

Chuck

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Inkább valami black fridayt jelentsenek be a mavic 3 classicra!

válasz erre

Levente

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Durva hogy milyen gagyi hibák voltak benne amúgy eddig.

válasz erre