Távoli töltéssel kívánja megoldani a drónok alacsony üzemidejét egy startup

2021. október 18.
100.2571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A korlátozott akkumulátorkapacitás volt az elsődleges fék a hosszabb drónrepülések üzemeltetésében, de egy Washington állambeli vállalat által kifejlesztett technológia lehet a kulcsa annak, hogy az UAV-t hosszabb ideig lehessen működtetni a távoli töltési alkalmazáson keresztül.

A redmondi székhelyű Ossia vezeték nélküli energiaellátási megközelítését egyelőre olyan üzleti eszközök, például okostelefonok, padok és más mobil elektronikai berendezések számára forgalmazzák, amelyeket olyan létesítményekben használnak, mint a kiskereskedelmi üzletek, raktárak és gyárak.

A szabadalmaztatott Cota Real Wireless Power adója lényegében a Wi-Fi jelekhez hasonlóan osztja szét az áramot. RF intelligens antennája automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül több csatlakoztatott eszközt töltve tart, lehetővé téve, hogy a csatlakoztatott tárgyak állandó bejövő áramlattal működjenek.

Az Ossia reméli, hogy a Cotát hamarosan a drónok távoli áramellátására is alkalmassá teszi, és így az UAV-küldetéseket messze túlmutatnak majd azon, amit az akkumulátorok lehetővé tesznek.
2 hozzászólás

Chuck

2 éve, 8 hónapja és 14 napja

Aha, hát oké, sok sikert.

válasz erre

Levente

2 éve, 8 hónapja és 15 napja

Ohhh még a telefonoknál sem megy, mit akarnak még. röhögő smiley

válasz erre