Texas nyugati részén is elkezdtek drónokat használni elsősegély hívásoknál

2022. augusztus 05.
213.3531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A nyugat-texasi Odessa rendőrsége azt állítja, hogy engedélyt kapott az FAA-tól az Egyesült Államok legnagyobb közbiztonsági Drone as a First Responder (DFR) programjának elindítására.

Az osztály most készen áll egy egyéves kísérleti program lebonyolítására, amely a közbiztonsági kezdeményezések során az égen lévő szem előnyeit vizsgálja. A drón mint első válaszadó használata egyedülálló, de rendkívül sikeres koncepció a közbiztonságban, amelynek keretében egy drónt küldenek a bejelentett esemény helyszínére, hogy élő videót közvetítsen; még mielőtt a földi első válaszadók a helyszínre érkeznének, hozzáférnek azokhoz az adatokhoz, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy jobb döntéseket hozzanak.

Sok rendőrkapitányság azt mondja, hogy nincs elég rendőrük. Ezért az odesszai kísérlet különös hangsúlyt fog fektetni a DFR-program költségmegtakarításaira vonatkozó adatok gyűjtésére és elemzésére, valamint arra, hogy milyen logisztikai következményei vannak annak, hogy az alacsonyabb prioritású hívásokat egy drón segítségével lehet tisztázni, ami felszabadítja a rendőröket, hogy készen álljanak a magasabb prioritású hívásokra.

Az Odesszai Rendőrkapitányság a Paladin Drones-szel állt össze a kezdeményezés érdekében. Mind a rendőrség, mind a tűzoltóság a Paladin LTE drónját, a Knighthawkot fogja használni, amely a C, E és G osztályú légtérben a látótávolságon túli (BVLOS) műveletekre jogosult. A tűzoltók számára a drónok egyik különleges előnye a forró pontok azonosításának képessége.
2 hozzászólás

Levente

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nálunk is tolják a zsaruk. mosolygó smiley

válasz erre

Újfiú

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Gyors, egyszerű, hatékony. Minden szektorban ez a jövő.

válasz erre