Új H520 variánsokat készít a Yuneec és a Mobilicom

2019. március 06.
1.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár a "nagy hármas", a DJI, a Parrot és a Yuneec még kvázi egyenrangú vetélytársként volt a piacon egy időben, mostanra a DJI egyeduralkodóként csücsül a trónon, utóbbi kettőről pedig ritkán hallani.

Most viszont a Yuneec partneri kapcsolatba lépett a Mobilicommal, hogy a kereskedelmi és a kormányzati piacon új készülékekkel álljanak elő. Konkrétan két fejlesztés kapcsán kollaborál a két cég, mind a kettő a Yuneec H520 hexacopterét fogja alapul venni és a Mobilicom SkyHopper és LTE mobilnet technológiáit.

Ennek értelmében jön a H520 Skyhopper és a H520 LTE, mind a kettő magában foglalja a magas szintű kiberbiztonságot és titkosítást, a dedikált frekvenciákat és még interferencia-elkerülő képességekkel is bírnak. Oren Elkayam, a Mobilicom vezérigazgatója ezeknek a drónoknak a költséghatékonyságát is hangsúlyozta.

Ezen drónok különlegességei közé tartozik például a roppant rugalmas teherbírás, RTK/PPK navigációs szisztémával is felszerelték őket, illetve főként olyan műveletekre tervezték a kérdéses újdonságokat, melyek távolra nyúló, a látótéren kívül eső drónozást igényelnek, ezen felül pedig inkább a városi bevetésekre lesznek alkalmasak, ami annak fényében nem meglepő, hogy Joe Schamuhn, a Yuneec alelnöke kijelentette, olyan igényekre szeretnének megoldást nyújtani, amikre jelenleg nincs más alternatíva.
1 hozzászólás

Levente

5 éve, 6 hónapja és 22 napja

Komoly cucc lehet, de a hétköznapi életben én pl nyilván nem tudnám kihasználni.

válasz erre