Új kép szivárgott ki a pletykált DJI Inspire 3-ról

2022. július 27.
96.3561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha a kiszivárgott információk és képek aránya jelzi a termékfejlesztés előrehaladását, akkor úgy tűnik, hogy a DJI gyorsan halad előre a pletykált Inspire 3 filmkészítő drónjával, miután szerdán egy további fotó jelent meg egy meglehetősen dobozos kinézetű járműről.

A mai képet, amelyről úgy tűnik, mintha egy videófelvétel lehetett volna, gyors egymásutánban tették közzé a Twitteren a termékeny kiszivárogtatók @DealsDrone és @OsitaLV.

Mindketten friss információkat és grafikákat szolgáltattak a pletykált Inspire 3-ról, és számtalan tippet más DJI járművekről a múltban.

A földön elhelyezett UAV-ról készült új fotó a @DealsDrone által feltöltött keddi felvételt követi, amelyen a jármű repülés közben látható, a háttérben több épülettel.

A projekttel kapcsolatos egybehangzó pletykák szerint a DJI az Inspire 3 tesztelésével a cég speciális, csúcsminőségű filmkészítő drónjának szeptemberi vagy októberi bevezetését célozhatja meg.

A szerdai bejegyzések nem szolgáltatnak sokkal több információt a drón prototípusáról, bár úgy tűnik, megerősítik a korábbi megjegyzéseket, amelyek szerint a DJI kompatibilissé teszi az Inspire 3-at egy teljes képkockás Zenmuse X9 kamerával, hogy maximális filmkészítési kapacitást biztosítson.

Úgy tűnik, hogy az X9 és a gimbal elhelyezése a jármű alatt motiválta @OsitaLV megjegyzését a hardveres konfigurációról.

3 hozzászólás

Bandita

1 éve, 10 hónapja és 15 napja

Hasonlít az FPV-re.

válasz erre

Chuck

1 éve, 10 hónapja és 15 napja

Szigorúúúú!!! röhögő smiley

válasz erre

Újfiú

1 éve, 10 hónapja és 15 napja

Keményen néz ki! meglepett smiley

válasz erre