Újabb területen kezd el drónokkal szállítani a Zipline

2022. június 30.
29.7931
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kevesebb mint egy héttel azután, hogy megkapta a Szövetségi Légügyi Hivatal Part 135 szerinti tanúsítványát, amely lehetővé teszi számára, hogy kereskedelmi légitársaságként működjön az Egyesült Államokban, újabb fejlemény történt.
 

Az azonnali logisztikai szakember Zipline három nagy egészségügyi partnerének támogatására elindította az orvosi felszerelések és receptek rendszeres drónkiszállítási szolgáltatását Észak-Karolinában.

A San Franciscó-i székhelyű Zipline ezt az új amerikai egészségügyi drónkiszállítási tevékenységet a Kannapolisban található központjából végzi. A vállalat ebből a központból szállítja majd az ellátmányt és a recepteket az ügyfeleknek.

A Zipline szerint bizonyos esetekben ezek a megrendeléstől számított 15 percen belül eljutnak az ügyfelekhez a kórházakba, klinikákra, gyógyszertárakba vagy magánvállalkozásokhoz és otthonokba.

A Zipline ezt a további amerikai drónkézbesítő hálózatot az észak-karolinai Novant Health, a floridai Magellan Rx Management és az ohiói Cardinal Health társaságokkal közösen működteti. Mindhárom vállalat korábbi Zipline üzleti partner volt, és mindegyikük önállóan fog működni az újonnan indított légi szállítási hálózaton belül.
2 hozzászólás

Levente

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát keményen tolják!

válasz erre

Chuck

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagyon rákapcsolt ez a cég!

válasz erre