Videó: fegyverrel fenyegették meg a brit drónpilótát

2022. augusztus 28.
3.4201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A drónok közterületen való használatával szembeni gyanakvás vagy agresszív viselkedés sajnos nem újdonság, de egy, a héten a közösségi médiába feltöltött videó magasabb szintre emelte ezt agressziót.

Az alábbi videó azt mutatja be, ahogy egy drónpilótát egy lőfegyverrel hadonászó férfi fenyeget az Egyesült Királyságban - egy olyan országban, amely egyébként szigorú fegyvertartási örvényekkel rendelkezik. A videót az - egyelőre - ismeretlen, 33 éves brit drónpilóta készítette, amikor egy fegyverrel hadonászó, dühös férfi megszólította Cirencesterben, az egyébként nyugodt gloucestershire-i városban.

A teljes körű engedéllyel rendelkező és regisztrált üzemeltető éppen egy ingatlanügynök megbízásából fényképezett ingatlanokat, amikor az támadó gyorsan odalépett hozzá egy pisztollyal a kezében, és figyelmeztette, hogy már lőtt az UAV-ra, és folytatja a lövöldözést, ha a pilóta nem lép le.

A brit médiában 71 éves helyi lakosként azonosított támadó azzal vádolja a pilótát, hogy a drónja az udvara felett repült, és áldozata udvarias és nyugodt válaszai ellenére sikerül egyre ellenségesebbé válnia.

A felvételek végén a fiatalabb férfi felszólítja támadóját, hogy ne hadonásszon a fegyverrel, mire az idősebb férfi valóban lecsap azzal az drónra, és azt kiabálja, hogy "ne fogj rám egy kib*szott drónt", majd valószínűleg kiüti a pilóta kezéből azt.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

Újfiú

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Öregnek ***** nagy mákja volt hogy épp nem járt arra egy rendőr, aki azonnal fejbe lőtte volna a beteg ****t.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Biztos szájába tettem volna a saját pisztolyát a büdös csicskának!

válasz erre

Bandita

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Majd a sitten elgondolkodik szépen a baromságáról.

válasz erre

Chuck

1 éve, 2 hónapja

Nyomorult idióta.

válasz erre

Repülős

1 éve, 2 hónapja

Hát ezt sittre azonnal évekre..

válasz erre

Levente

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Elmebeteg barom.

válasz erre