Videón ahogy egy illegálisan repülő drón lezuhan Disneylandben

2023. március 02.
42.8621
marco profilja, adatai
marco
Bár minden Disney Park területén tilos a drónos repülés - a saját rendezvényeiken kívül - több alkalommal csíptek már el renitenskedő pilótákat, legutóbb pedig most vasárnap kaptak lencsevégre egy repkedő és lezuhanó Mavicet.

A kaliforniai Disneyland Resort-ban sétálgatott hétvégén Donovan Sanford, aki egy drónt látott lebegni majd pedig bizonytalanul repkedni a Park fái között, mígnem a láthatóan koordinálatlanul vergődő repkedő lezuhant és egy bokorban kötött ki.

A park biztonsági emberei már a levegőben is szemmel tartották a drónt, a lezuhanás után pedig láthatóan jót kacagnak az ügyetlen pilóta mutatványain, aki egyébként egy teljesen átlagos jelenetet videózott, nem pedig egy látványosságot vagy valami érdekességet.

Mivel a pilótát nem találták, ezért nagy eséllyel vagy kintről irányította a drónt, vagy pedig lelépett, amikor látta hogy nincs menekvés... Biztos megérte.

Donovan - nem valami ügyesen - levideózta a jelenetet, majd feltöltötte azt TikTok-ra, a jelenet az alábbiakban látható:

@donovandoesdisney Drone was spot hovering over Disneyland around 2:20 pm ##fy##fyp##disneyland##fyp?##why##foryou ? original sound - Donovan Sanford


Ha a videó nem látható, ide kattintva megnézhető.
4 hozzászólás

Chuck

1 hónapja,

Komoly teljesítményt villantott az arc.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja,

De béna, istenem..

válasz erre

Repülős

1 hónapja, 1 napja

Édes istenem... Megérte rohadtul.

válasz erre

Levente

1 hónapja, 1 napja

Mekkora bal****.

válasz erre