Megjelenési dátumot kapott a DCL - The Game drónos versenyjáték

2020. január 30.
1.5181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Régóta tűkön ülve várjuk már a DLC - The Game-et, amit még tavaly nyáron jelentettek be, hiszen ha minden igaz, akkor a drónos versenyzés rejtelmeibe enged majd betekintést mindenki számára az alkotás, ezáltal profiknak, haladóknak, amatőröknek és laikusoknak egyaránt nagyszerű belépő lehet ebbe a világba.

A játék kiadója, a THQ Nordic most tudatta mindenkivel, hogy végre megvan a megjelenési dátuma a DCL - The Game-nek, egészen konkrétan 2020. február 18-ára tűzték ki a premiert, szóval már csak alig pár hetet kell aludnunk, hogy végre mi magunk próbálhassuk ki a gyakorlatban a játékot. A tervek szerint PC-re, Xbox One-ra és PS4-re egyaránt jönni fog.

A fejlesztők elmondása alapján nemcsak a szimuláció érzetén lesz a hangsúly, hanem a színtiszta szórakozásból is kapni fogunk egy elég vaskos szeletet. Várjuk a debütálást, később pedig nem kizárt, hogy még visszatérünk rá a későbbiekben, ha tettünk vele egy próbát!

Nézd nagyban ezt a videót!



jelentettek be, hiszen ha minden igaz, akkor a drónos versenyzés rejtelmeibe enged majd betekintést mindenki számára az alkotás, ezáltal profiknak, haladóknak, amatőröknek és laikusoknak egyaránt nagyszerű belépő lehet ebbe a világba.'>
4 hozzászólás

Repülős

4 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ezzel elleszek. mosolygó smiley

válasz erre

Levente

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

Na erre kíváncsi leszek, remélem elég jó hozzá a laptopom is... meglepett smiley

válasz erre

Újfiú

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

Biztos jó lesz! PC-n tudom majd játszani.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 6 hónapja és 7 napja

Az már nincs messze! meglepett smiley Kiváncsi leszek rá nagyon,

válasz erre