Úgy fest, hogy új drónnal készül őszre a Skydio - jöhet az R2?

2019. július 11.
8831
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Manapság sajnos egyre kevesebb dróngyártó van, akik rendszeresen jelentkeznek valamiféle újdonsággal, hiszen a "három nagy" (DJI, Parrot, Yuneec) közül is már csak a kínaiak vannak isten igazából jelen.

Ennek ellenére viszont nem szabad megfeledkezni azokról a vállalatokról sem, akik korábban adtak ki olyan repcsiket, amik jelentősek voltak a piacon. Ilyen volt például a Skydio is, akik az R1 drónjukkal gazdagították a piacot, azonban már jó ideje nem hallottunk felőlük.

Most azonban ez megváltozhat, merthogy a Skydio kőkeményen tease-el valami friss újdonságot a weboldalán, konkrétan ezzel a szöveggel:

Ha drónvásárláson gondolkozol, akkor várj. Készülünk valamivel idén őszre.

Hogy konkrétan mi zajlik a háttérben, arról nincs infó egyelőre, ám nem kizárt, hogy egy R2 formálódik a háttérben. Márciusban egyébként a Skydio közzétett a Twitterén egy videót, amihez hozzátették, hogy épp tesztelnek valamit, de nem árulhatják el, mit. Tán pont a szóban forgó újdonságot?Roppant mód örülnénk, ha egy igazi meglepetéssel kéne számolnunk, ugyanis arról ahogyan már egy korábbi cikkünkben értekeztünk, óriási szükség lenne egy méltó versenytársra a DJI-uralta piacon.
4 hozzászólás

Direktor

3 hónapja, 2 hete és 1 napja

Soha nem is hallottam róluk!

válasz erre

rami89

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Róluk én még nem is hallottam! Kíváncsi leszek rá!

válasz erre

Újfiú

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Izgalmasan hangzik. Ezt lehet kapni itthon?

válasz erre

Bandita

3 hónapja, 2 hete és 2 napja

Wow! Én nem is ismertem őket, de figyelek!

válasz erre