A United Airlines 200 légitaxit rendel az Eve Air Mobility-től

2022. szeptember 09.
306.9801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A brazil Eve Air Mobility elképesztő ütemben fejlődik, folyamatosan a növekedésükről és terjeszkedésükről szóló hírek látnak napvilágot, most épp a United Airlines fektet be hozzájuk és ezzel együtt 200 légitaxit is megrendel.

Az amerikai légitársaság egyébként nagyon készül a légi taxizásra, hiszen nincs egy hónapja, hogy arról számoltunk be, az Archerhez megérkezett a milliárd dolláros megrendelés első részlete, most pedig a konkurens Eve-hez érkezett be az első tizenötmillió dollár.

Persze ez még szinte semmit nem jelent, lévén egyelőre egyetlen cég sem kapott eVTOL drónok üzemeltetésére engedélyt, így előfordulhat, hogy az Eve-nek, illetve a startupot birtokló Embraernek teljesítenie kell bizonyos kritériumokat, mielőtt kiszolgálja a United megrendelését. A légitársaság éppen ezért a jelenlegi megállapodást "feltételes adásvételi szerződésnek" nevezi.

Ha minden a tervek szerint zajlik, az Eve első, közel 100 kilométer hatótávolságú légitaxija 2026-ban érkezik meg a United Airlines kötelékébe.
fektet be hozzájuk és ezzel együtt 200 légitaxit is megrendel.'>
2 hozzászólás

Repülős

1 éve, 8 hónapja és 6 napja

A végén még tényleg lesz ebből a légitaxizásból valami! röhögő smiley

válasz erre

Levente

1 éve, 8 hónapja és 6 napja

Kíváncsi leszek, ezekből a hatalmas megrendelésekből mi lesz, tényleg képesek lesznek-e ilyen óriási kontingenst kiszolgálni startupok...

válasz erre