A Wing új drónja kétszer nagyobb terhet képes cipelni, mint elődje

2024. január 18.
3.2831
marco profilja, adatai
marco
Az Alphabet tulajdonában lévő Wing drónos szállítmányozási cég régóta van jelen a piacon, mostanra több sikeres teszten és éles terjeszkedésen vannak túl, tegnap pedig bemutatták drónjaik új generációját, amely pontosan kétszer annyi súlyt képes cipelni mint elődje.
 

A Wing eddigi drónja mindössze 1.13 kilogramm hasznos terhet tudott szállítani, ami bár nem sok, viszont a Wing filozófiájának megfelelt: különösen gyorsan és biztonságosan kiszállítani kis csomagokat - ennek bizonyítékaként büszkén hirdetik, hogy a leggyorsabb kiszállításuk 2 perc és 47 másodperc volt.

A fejlesztett drón rendelkezik az előd minden tulajdonságával, ami akár 105 km/ó sebességet és 19 km hatótávot jelent, viszont a hasznos teher már közel 2 és fél kilogramm lehet. A felhasználási terület a cég tervei szerint továbbra is ugyanaz: nem csak a szupermarketek, hanem a kisebb boltok számára is elérhető marad, így az ügyfelek nincsenek egyes cégekhez láncolva ha rendelni szeretnének.

Az Alphabet tervei szerint az új eszközt az elkövetkező 12 hónap folyamán vezetik be, az engedélyeztetési eljárások már megkezdődtek.

Nézd nagyban ezt a videót!vannak túl, tegnap pedig bemutatták drónjaik új generációját, amely pontosan kétszer annyi súlyt képes cipelni mint elődje.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát még az sem valami nagy töltősúly. meglepett smiley

válasz erre

Levente

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Durva mennyire a világ előtt járnak az amcsik ebben is..

válasz erre

Repülős

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Annyira gáz hogy nálunk nem lehetnek ilyesmik az idióta parás kormány miatt.

válasz erre