Brutál látványos FPV videókkal promózza az Avata képességeit a DJI

2022. szeptember 13.
3.5031
marco profilja, adatai
marco
Alig több mint két hete mutatkozott be hivatalosan is a legújabb DJI FPV drón, az Avata, de mindezidáig nem gyújtotta be túlzottan a marketing rakétákat a cég - azonban most két álleejtős videó is érkezett egyszerre.

Mi mással is foglalkoznának az új mozgóképek, mint az Avata repülési és filmezési képességeivel - ráadásul mindezt olyan formában teszik, hogy bizton állíthatjuk, aki szereti a drónvideókat és / vagy drónozik, mindenképp jobban jár ha feltekeri a hangerőt, mert ez zúzni fog!

Az első videóban irány a gyönyörű Indonéz szigetvilág, annak minden csodájával: meseszép tájakon repülünk, bepillantunk a kultúrába - már amennyire a levegőből bele lehet - és mindezt pörgős, látványos videón tesszük meg, köszönhetően elsősorban a videó nagyrészében közreműködő Nathan McBride drónpilótának.

Nézd nagyban ezt a videót!
A második videó már két hete kint van, de elkerülte a figyelmünket, így most bepótoljuk ezt is: ez az anyag ha lehet még jobb adrenalinpumpa, a francia videós Stéphane Couchoud őrültködi benne végig a több mint 5 percnyi repülést. Ez nem tipkus FPV videó, itt GoPro felvételekkel kevert drónos videót látunk.

4 hozzászólás

Újfiú

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

Brutttttál!!!

válasz erre

Chuck

2 hónapja, 3 hete és 4 napja

A második kegyetlen hangulatos!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Brutál jók!

válasz erre

Bandita

2 hónapja, 3 hete és 5 napja

Wow de komolyak.

válasz erre