Chicago belvárosa és az O'Hare repülőtér között is légitaxit indít az Archer

2023. március 23.
87.8981
marco profilja, adatai
marco
Az Archer Aviation bejelentette, hogy kibővítette együttműködését a United Airlines-szal, és mostantól már nem csak New Yorkban, de Chicagoban is megkezdi a repülőtéri légitaxi transzferek működtetését az O'Hare nemzetközi repülőtér és a belváros között.

Ugyanilyen együttműködés már tavaly novemberben is be lett jelentve, akkor az Alsó-Manhattan és a Newark repülőtér közötti útvonalra, amelynek indulása - csakúgy mint a mostani bejelentés esetén - 2025-re van tervezve.

A mostani légitaxi útvonal a United O'Hare központja és az Illinois Medical District közötti szakaszon jön létre, ahol az Archer vertiportja található. A két pont közötti utazási idő ezzel nagyjából 10 percre csökken, a nem egyszer több mint egy órás hagyományos út helyett - amely gyakran előfordul nagy forgalom esetén.

Az Archer és a United által megvalósított második légitaxi összeköttetés nagy eséllyel csak a kezdete annak a hálózatnak, amelyek a cégek közösen építenek majd ki, hiszen már most várható a többi nagy amerikai csomóponton többek között Denverben, Houstonban, Los Angelesben, San Franciscóban és Washington DC-ben is.
5 hozzászólás

Ronalddo

6 hónapja, 2 hete és 2 napja

De kipróbálnék már egy ilyet..

válasz erre

Újfiú

6 hónapja, 2 hete és 2 napja

Én az udvarunkon sem merem beindítani a Mavicet.

válasz erre

Levente

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

De jó nekik basszus.

válasz erre

Chuck

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Brutális mennyire fejlődnek odaát!

válasz erre

Repülős

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Baromi jó nekik, irigylem azt az életet az az igazság.

válasz erre