Jövő héten érkezik a DJI Inspire 3

2023. április 07.
122.0391
marco profilja, adatai
marco
Évek óta várják a professzionális drónok használói a DJI Inspire 3-at, és nagyon úgy tűnik, nem kell már sokáig nélkülözniük a felfrissített verziót - erre utal legalábbis a DJI tegnap kiküldött meghívója és közösségi médiás tevékenysége.
 

A szerkesztőségbe eljuttatott emailben egy termékbemutatót említ a gyártó, amelyben azt ígéri, hogy 2023. április 13-án, magyar idő szerint délután 15 órakor bemutatja az "Inspirációt". Az ikonikus Inspire 2 még 2016 novemberében jelent meg, és a pletykák szerint 2022 elején leállították a gyártását, hogy a viszonteladók eladhassák a készleteket.

Már jó ideje szivárognak az információk az Inspire frissítéséről, tavaly nyáron érkezett legutóbb egy kép, amelyen az állítólagos is DJI Inspire 3 látható, és a gyártó is tudja, mennyire várják az emberek az új eszközt, így most nyíltan célzott az új termékre. Ennek megfelelően nem is titkolja, mi érkezik: az Inspire 3 egyértelműen felismerhető a képen és egy rövid teaser videóban is - V alakú, mozgó szárnyai és a kamera is tisztán kivehető.

Jövő héten érkezik a DJI Inspire 3 - 2. kép

Az Inspire 3 várhatóan kompatibilis lesz a 8K Zenmuse X9 gimbal kamerával, amelyet a DJI a Ronin 4D-vel együtt jelentett be. Várhatóan sokkal jobb képminőséget, látószöget, dinamikatartományt és gyenge fényviszonyok között is jobb teljesítményt nyújt majd, mint amit elődje kínált.

A DJI Inspire 3 trailer oldala itt érhető el, a globális bemutató tehát április 13-án délután három órakor várható a DJI Youtube csatornáján.Nemrég Quadro_News is szivárogtatott ki képeket az újdonságról, íme:

Jövő héten érkezik a DJI Inspire 3 - 3. kép


Jövő héten érkezik a DJI Inspire 3 - 4. kép


Jövő héten érkezik a DJI Inspire 3 - 5. kép


Jövő héten érkezik a DJI Inspire 3 - 6. kép

5 hozzászólás

rami89

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Bár sosem lesz ilyenem, de nagyon kíváncsi leszek majd, miket tud!

válasz erre

Újfiú

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Kiváncsi leszek miket tud. Biztos brutális lesz a minőség.

válasz erre

Chuck

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem az én súlycsoportom de nagyon komoly!

válasz erre

Repülős

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Gondolom az alap is lesz vagy 5 milla. Nagyon komoly cucc ez.

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Mozifilmesek már dörzsölik a tenyerüket! mosolygó smiley

válasz erre