Utassal a fedélzetén is levegőbe emelkedett a Doroni H1 repülő autó

2023. július 16.
3.3601
marco profilja, adatai
marco
Nincs fél éve sem, hogy a Miamiban működő Doroni Aerospace bemutatta, ahogy Doroni H1 repülő autója a levegőbe emelkedik, máris itt a prototípus tesztelési fázisának következő lépése, néhány napja ugyanis pilótával a fedélzetén lebegett kicsit az eVTOL.
 

Egészen pontosan július 3-án, a cég telephelyén ült a pilótafülkébe a cég vezetője, Doron Merdinger, hogy aztán egy hangárban mozogjon fel-le és előre-hátra egy kicsit a kétüléses repülő verdával, amiben a második pozícióban egy kisebb csomag tölti be a második utas szerepét a teszt alatt.

A Doroni H1 második prototípusa már készül, a tervek szerint augusztusra már ki is gurul a hangárból, hogy megmutassa magát. A jelenlegi verzió ugyanis még nagyon kezdetleges, maximum formájában hasonlít a várható végtermékre, aminek megjelenése a tervek szerint még mindig 2025, bár az is lehet hogy sikerül 2024-re elérni a megjelenést.

A Doroni H1 repülő autóinak hatótávolsága egy feltöltéssel akár 100 kilométer is lehet, utazósebessége pedig körülbelül 160 km/h, a felhasználóknak pedig nem lesz szükségük pilótaengedélyre a repüléshez. A leendő H1 tulajdonosok a Doroni egy 15 órás képzésből és öt egyéni repülésből álló képzési programot kínál majd.

Nézd nagyban ezt a videót!levegőbe emelkedik, máris itt a prototípus tesztelési fázisának következő lépése, néhány napja ugyanis pilótával a fedélzetén lebegett kicsit az eVTOL.'>
6 hozzászólás

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mire ezek hozzánk elérnek, uhh. Meg se élem. röhögő smiley

válasz erre

Levente

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Amúgy döbbenet hogy monumentális pénzekből még mindig csak itt tartanak...

válasz erre

Bandita

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hú de nagyon ingatag még ez...

válasz erre

Repülős

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hát nem tudom, nem fejlődnek valami gyorsan..

válasz erre

Újfiú

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Iszonyat komoly lesz ez a gép!

válasz erre

Chuck

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Menő ez a cucc, csak vállalhatatlan lesz az ára...

válasz erre