Hamarosan Magyarországon is élesedik a DJI GEO 2.0 rendszere

2019. február 14.
1.3791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután nem kevés probléma adódott az utóbbi időben a drónok miatt a reptereken, a DJI Európába is elhozza a GEO 2.0 szisztémáját, melynek értelmében 32 országot érintik a változtatások, köztük Magyarországot is.

A GEO 2.0-ás iterációja már egy ideje élesedett Amerikában, viszont most hozzánk is megérkezett. 13 országban már eddig is élt a GEO 1.0-ás verziója, náluk értelemszerűen megtörténik a fejlesztés, azonban további 19 nemzet nem rendelkezett még ilyesfajta szabályozással, köztük mi sem.

A DJI 2.0 részleteit korábban már vázoltuk, így erre most külön nem térnénk ki. Fontos megjegyezni, hogy a februári hónap során fog mind a 32 országban rajtolni a rendszer, így arról még nincs pontos információnk, hogy a magyaroknál mikor lép életbe a friss szabályozás. Érdemes lesz update-elni majd a DJI GO 4 alkalmazást ehhez.

A DJI GEO rendszerének átalakítása magában foglalja az ideiglenes repülési korlátozásokat (TFR-ek) is, amelyeket fontos történések vagy természeti katasztrófák során alkalmaznak. A TFR-ek a Eurocontrol adatai alapján működnek.
probléma adódott az utóbbi időben a drónok miatt a reptereken, a DJI Európába is elhozza a GEO 2.0 szisztémáját, melynek értelmében 32 országot érintik a változtatások, köztük Magyarországot is.'>
1 hozzászólás

Újfiú

5 éve, 7 hónapja és 12 napja

Remélem, azért letiltani nem fog. röhögő smiley

válasz erre